Drugi su rekli o nama

//Drugi su rekli o nama
Drugi su rekli o nama 2018-06-14T01:12:24+00:00

Aleksandra Radić, HR Manager
Novak Djoković Fondacija
www.novakdjokovicfoundation.org

Sa firmom JOB d.o.o. sarađujemo od 2016. godine. Od prvog dana uspostavljena je veoma dobra, profesionalna, a istovremeno veoma srdačna komunikacija, što našu saradnju čini prijatnijom, a zajedničke ciljeve lakše ostvarljivim.

Predstavnici JOB-a su, pre svega, odlično obučeni za poslove bezbednosti i zaštite zdravlja na radu i zaštite od požara, a posebno bih da naglasim da oni svoj posao obavljaju blagovremeno i veoma kvalitetno, trudeći se da, pri tome ni najmanje ne poremete redovno obavljanje naših aktivnosti. Ne mistifikuju svoj rad, nego su nam održali veoma jasnu obuku i uvek su tu za nas, da nam daju savet ili konkretne i veoma jasne smernice u pogledu toga što treba uraditi.  Mesečno izveštavanje je veoma kvalitetno i daje nam pun i relevantan uvid u ono što bi trebalo da uradimo da bismo bili bezbedni i da bi se u potpunosti obezbedila usklađenost sa regulativom.

Ukratko, JOB nam je, u svakom momentu, na punom raspolaganju za sve što nam je potrebno.

Iskreno preporučujem saradnju sa JOB-om svim organizacijama koje planiraju da na jednostavan i efiksan način obezbede usklađenost sa propisima i kvalitetnu zaštitu zdravlja i bezbednosti zaposlenih.

Igor Ivić, direktor
Methodes d.o.o. Beograd
www.methodes.rs

JOB je profesionalna, odgovorna i organizovana kompanija, koja pre svega nastoji da gradi partnerski odnos sa klijentima. Radeći sa JOB-om u više prilika, pokazali su spremnost da razumeju potrebe klijenta, grade odnos poverenja i odgovore na zahteve u najkraćem mogućem roku. To mi uliva sigurnost da su procesi i procedure vezane za bezbednost i zdravlje na radu i zaštitu od požara naših zaposlenih, u sigurnim rukama.

Slavica Milutinović, Koordinator za kvalitet
ZU Apoteka BENU, Beograd
www.benuapoteka.rs

Tokom predhodnih godina saradnje JOB d.o.o je dokazao da je pouzdan i proveren partner.

JOB d.o.o uvek pruža više i ide iznad sopstvenih granica, kako bi na pravi način zadovoljio potrebe naše ustanove kao svog klijenta. Kvalitet usluge, odgovornost, lakoća saradnje, uredna i tačna dokumentacija predstavlju izvanrednu karakteristiku ove kompanije. Svaki zaposleni u JOB-u svojim samostalnim i odgovornim radom doprineo je da maksimalno zadovolji naše potrebe kao krajnjeg korisnika.

Nikad nisu zadovoljni sa “dobro je”, uvek teže da stanje bezbednosti na radu i zaštite od požara bude Odlično u svim našim apotekama. Primer su firme koja je dokazala da uspeh obično dolazi onima koji su previše zauzeti da budu u potrazi za njim. Zajedničkim snagama stvaramo bezbednije uslove za rad, što vodi boljem ostvarenju poslovnih ciljeva.

Ukoliko ste u potrazi za pouzdanim poslovnim partnerom, partnerom kome je na prvom mestu kvalitet i konstantno poboljšanje i ispunjavanje zahteva klijenata, onda izaberite JOB d.o.o.

Marijana Pavlović, People, Performance & Culture Manager
KPMG d.o.o. Beograd
www.kpmg.rs

KPMG d.o.o. Beograd već više od 10 godina sarađuje sa firmom “JOB”. Kvalitet, dostupnost i posvećenost zaposlenih u pružanju usluga našoj firmi potvrđuju poverenje koje KPMG ima i razlog zašto kontinuriano sarađujemo.

Predrag Radovanović, direktor
Solfins d.o.o.
www.solfins.com

Sa firmom JOB sarađujemo od 2013. godine kada su za nas maksimalno profesionalno, odgovorno i ljubazno uradili kompletnu analizu rizika i dokumentaciju iz bezbednosti i zdravlja na radu i zaštite od požara. Od tada, JOBovi eksperti u redovnim intervalima vrše nadzor u našem prostoru i obuke svih zaposlenih. Takođe, rade sve izmene koje su potrebne u Aktu o proceni rizika i u drugoj dokumentaciji koju redovno ažuriraju, a u skladu sa promenama koje imamo u poslovanju i zakonskim obavezama. Solfinsovi inženjeri mogu mirno i potpuno da se posvete poslu za koji su kvalifikovani–implementaciji softverskih rešenja i projektavanju mašina, jer stručnjaci JOB-a brinu za njihove bezbedne i usklađene sa zakonom uslove za rad.

Đorđe Isaković, Šef proizvodnje
SANDERS SH
www.sanders.rs

Pre sada već šest godina kada je nastao ”Sanders SH” počela je i saradnja sa ”JOB”-om. Od samog starta, u zaista skromnim uslovima, zajedno smo uspeli da ispunimo mnoge izazove na polju Bezbednosti i zdravlja na radu zahvaljujući nesebičnoj požrtvovanosti osoblja ove firme. Kruna naše saradnje jeste priznanje matične firme ”Avril groupe” u oblasti bezbednosti na radu dodeljeno 2015. godine u Parizu za uspešno sproveden projekat ”1000 dana bez povrede na radu”. Danas je osoblje ”JOB”-a naš pouzdan partner u savladavanju novih izazova i teorijskih i praktičnih. Sa njima smo uvek korak ispred zahteva koje smo sami sebi postavili.