ISO 22000

ISO standardi su međunarodno priznate norme kojima se definišu pravila za kvalitet proizvodnje, proizvoda ili usluga.

ISO 22000:2007 je međunarodni standard za upravljanje bezbednošću hrane (Food safety management systems), koji definiše zahteve sistema upravljanja bezbednošću hrane.

On integriše HACCP (sistem za pružanje bezbednog krajnjeg prehrambenog proizvoda) i ISO 9001, a jedan od ciljeva je da se izbegnu nedostaci HACCP-a u primeni.

ISO 22000:2007 se bavi predviđanjima i analizom velikog broja spoljnih faktora i opasnosti koji mogu da ugroze bezbednost hrane i negativno utiču na proizvodni proces, finansije kompanije i same zaposlene.

ISO 22000:2007 je pogodan za organizacije svih veličina u celokupnom lancu proizvodnje i prometa hrane (poljoprivredni proizvođači, proizvođači stočne hrane i namirnica, proizvođači aditiva, proizvođači pomoćnih sredstava u preradi, dobavljači, trgovci na malo, ugostiteljski objekti, davaoci usluga i logistička preduzeća).

ISO 22000:2007 je prvi standard koji mogu koristiti i dobavljači neprehrambenih proizvoda i usluga, kao što su proizvođači opreme i ambalaže, kao i davaoci logističkih usluga.

Izaberit našu kompaniju da implementacijom ISO 22000:2007 omogućite poboljšanje bezbednosti hrane, poboljšanje kvaliteta proizvoda, smanjite troškove, povećate konkurentnost na domaćem i svetkom tržištu, ispoštujete sve zakonske propise, steknete i održite poverenje potrošača.

Zajedno ćemo vaše mogućnosti dovesti do maksimuma!

Bezbedan rad je preduslov za uspešan biznis.

Standardizacija je osnov da postanete konkurentni u tržišnoj utakmici.

Tim JOB d.o.o. ima rešenje

Naše znanje i iskustvo pokriva sve industrijske sektore.

Pouzdan partner za budućnost Vašeg biznisa.

Početne konsultacije su neobavezne i besplatne.