Drugi su rekli o nama

JOB d.o.o. – Potpuna usluga bezbednosti i zdravlja na radu od planiranja do procene rizika, preko edukativnih radionica do same izvedbe projekata.

Aleksandra Radić, HR Manager

Novak Djoković Fondacija
www.novakdjokovicfoundation.org

Sa firmom JOB d.o.o. sarađujemo od 2016. godine. Od prvog dana uspostavljena je veoma dobra, profesionalna, a istovremeno veoma srdačna komunikacija, što našu saradnju čini prijatnijom, a zajedničke ciljeve lakše ostvarljivim.

Predstavnici JOB-a su, pre svega, odlično obučeni za poslove bezbednosti i zaštite zdravlja na radu i zaštite od požara, a posebno bih da naglasim da oni svoj posao obavljaju blagovremeno i veoma kvalitetno, trudeći se da, pri tome ni najmanje ne poremete redovno obavljanje naših aktivnosti. Ne mistifikuju svoj rad, nego su nam održali veoma jasnu obuku i uvek su tu za nas, da nam daju savet ili konkretne i veoma jasne smernice u pogledu toga što treba uraditi. Mesečno izveštavanje je veoma kvalitetno i daje nam pun i relevantan uvid u ono što bi trebalo da uradimo da bismo bili bezbedni i da bi se u potpunosti obezbedila usklađenost sa regulativom.

Ukratko, JOB nam je, u svakom momentu, na punom raspolaganju za sve što nam je potrebno.

Iskreno preporučujem saradnju sa JOB-om svim organizacijama koje planiraju da na jednostavan i efiksan način obezbede usklađenost sa propisima i kvalitetnu zaštitu zdravlja i bezbednosti zaposlenih.

 

Igor Ivić, direktor

Methodes d.o.o. Beograd
www.methodes.rs

JOB je profesionalna, odgovorna i organizovana kompanija, koja pre svega nastoji da gradi partnerski odnos sa klijentima. Radeći sa JOB-om u više prilika, pokazali su spremnost da razumeju potrebe klijenta, grade odnos poverenja i odgovore na zahteve u najkraćem mogućem roku. To mi uliva sigurnost da su procesi i procedure vezane za bezbednost i zdravlje na radu i zaštitu od požara naših zaposlenih, u sigurnim rukama.

 

Slavica Milutinović, Koordinator za kvalitet

ZU Apoteka BENU, Beograd
www.benuapoteka.rs

Tokom predhodnih godina saradnje JOB d.o.o je dokazao da je pouzdan i proveren partner.

JOB d.o.o uvek pruža više i ide iznad sopstvenih granica, kako bi na pravi način zadovoljio potrebe naše ustanove kao svog klijenta. Kvalitet usluge, odgovornost, lakoća saradnje, uredna i tačna dokumentacija predstavlju izvanrednu karakteristiku ove kompanije. Svaki zaposleni u JOB-u svojim samostalnim i odgovornim radom doprineo je da maksimalno zadovolji naše potrebe kao krajnjeg korisnika.

Nikad nisu zadovoljni sa “dobro je”, uvek teže da stanje bezbednosti na radu i zaštite od požara bude Odlično u svim našim apotekama. Primer su firme koja je dokazala da uspeh obično dolazi onima koji su previše zauzeti da budu u potrazi za njim. Zajedničkim snagama stvaramo bezbednije uslove za rad, što vodi boljem ostvarenju poslovnih ciljeva.

Ukoliko ste u potrazi za pouzdanim poslovnim partnerom, partnerom kome je na prvom mestu kvalitet i konstantno poboljšanje i ispunjavanje zahteva klijenata, onda izaberite JOB d.o.o.

 

Marijana Pavlović, People, Performance & Culture Manager

KPMG d.o.o. Beograd
www.kpmg.rs

KPMG d.o.o. Beograd već više od 10 godina sarađuje sa firmom “JOB”. Kvalitet, dostupnost i posvećenost zaposlenih u pružanju usluga našoj firmi potvrđuju poverenje koje KPMG ima i razlog zašto kontinuriano sarađujemo.

 

Predrag Radovanović, direktor

Solfins d.o.o.
www.solfins.com

Sa firmom JOB sarađujemo od 2013. godine kada su za nas maksimalno profesionalno, odgovorno i ljubazno uradili kompletnu analizu rizika i dokumentaciju iz bezbednosti i zdravlja na radu i zaštite od požara. Od tada, JOBovi eksperti u redovnim intervalima vrše nadzor u našem prostoru i obuke svih zaposlenih. Takođe, rade sve izmene koje su potrebne u Aktu o proceni rizika i u drugoj dokumentaciji koju redovno ažuriraju, a u skladu sa promenama koje imamo u poslovanju i zakonskim obavezama. Solfinsovi inženjeri mogu mirno i potpuno da se posvete poslu za koji su kvalifikovani–implementaciji softverskih rešenja i projektavanju mašina, jer stručnjaci JOB-a brinu za njihove bezbedne i usklađene sa zakonom uslove za rad.

 

Đorđe Isaković, Šef proizvodnje

SANDERS SH
www.sanders.rs

Pre sada već šest godina kada je nastao ”Sanders SH” počela je i saradnja sa ”JOB”-om. Od samog starta, u zaista skromnim uslovima, zajedno smo uspeli da ispunimo mnoge izazove na polju Bezbednosti i zdravlja na radu zahvaljujući nesebičnoj požrtvovanosti osoblja ove firme. Kruna naše saradnje jeste priznanje matične firme ”Avril groupe” u oblasti bezbednosti na radu dodeljeno 2015. godine u Parizu za uspešno sproveden projekat ”1000 dana bez povrede na radu”. Danas je osoblje ”JOB”-a naš pouzdan partner u savladavanju novih izazova i teorijskih i praktičnih. Sa njima smo uvek korak ispred zahteva koje smo sami sebi postavili.

Bezbedan rad je preduslov za uspešan biznis.

Kompanije moraju da obezbede zdravo i sigurno okruženje za svoje radnike, kupce i partnere.

Tim JOB d.o.o. ima rešenje

Pridružite se našoj misiji: sa Vama stvaramo bezbedno i zdravo radno okruženje za sve.

Pouzdan partner za budućnost Vašeg biznisa.

Početne konsultacije su neobavezne i besplatne.