ISO 9001

ISO standardi su međunarodno priznate norme kojima se definišu pravila za kvalitet proizvodnje, proizvoda ili usluga.

ISO 9001 je međunarodni standard koji sadrži zahteve za sistem upravljanja kvalitetom u nekom organizacionom sistemu, a kako bi uskladio svoje poslovanje sa međunarodno priznatim normama. To je upravljački standard koji definiše pravila poslovanja organizacionog sistema, da u kontinuitetu obezbeđuje proizvod/uslugu koji ispunjava zahteve korisnika i odgovarajućih zakona i propisa.
Svrha ovog standarda je povećanje efikasnosti rada organizacije, kroz stalno poboljšanje sistema menadžmenta kvalitetom, čime će se ostvariti osnov za dugoročni ekonomski prosperitet.
ISO 9001 je potreban svim organizacijama koje žele da poboljšaju način upravljanja, definisanjem svih procesa, odgovornosti i ovlašćenja, bez obzira na veličinu ili delatnost, da li su privatnom ili društvenom vlasništvu, da li su proizvodne ili uslužne.
Njegovo uvođenje i primena omogućava organizacijama poboljšanje poslovne sposobnosti kroz povećanje efikasnosti i efektivnosti, bolje iskorišćenje resursa, osvajanje novih i postizanje bolje pozicije na domaćem i svetskom tržištu, učestvovanje na tenderima, veći broj zadovoljnih i lojalnih klijenata.
Za implementaciju ISO 900, izaberite našu kompaniju zato što u postojeći način rada, uvodimo rešenja savremenog poslovanja, koja omogućuju bolju organizaciju rada, unapređenje poslovnih procesa, veću produktivnost, sisteme izveštavanja i smanjenje troškova, veću konkurentnosti na tržištu.
Zato što ćete od nas dobiti direktne, konkretne i sveobuhvatne odgovora na postavljena pitanja.
Zato što smo uvek tu za Vas!

Bezbedan rad je preduslov za uspešan biznis.

Standardizacija je osnov da postanete konkurentni u tržišnoj utakmici.

Tim JOB d.o.o. ima rešenje

Naše znanje i iskustvo pokriva sve industrijske sektore.

Pouzdan partner za budućnost Vašeg biznisa.

Početne konsultacije su neobavezne i besplatne.